,,Accesarea Conștiinței”poate ajuta la calmarea durerii?

Oamenii de știință au căutat de zeci de ani să înțeleagă fenomenul durerii, de unde provine, cum să ajute durerea și cum să o schimbe.

Ce se întâmplă dacă există o posibilitate total diferită disponibilă?
Ce se întâmplă dacă „cauza” durerii nu este ceea ce credem?

Știința ne spune că există multă energie gratuită în lume. Cu toate acestea, atunci când decidem că suntem separați de lume, ne întrerupem accesul la ea. Dacă ai putea accesa lumea din jurul tău și ai permite corpului tău să aibă acces la ea, corpul tău ar fi, în esență, propria sursă de energie.

Deci, o parte din ceea ce face ,,Accesarea Conștiinței” este să topească pereții dintre voi și energia disponibilă, astfel încât să puteți accesa conștientizarea și să transformați ceea ce creează o tulburare în corpul vostru și să-l invitați să se schimbe cu ușurință.

Modul în care apare acest lucru este diferit pentru fiecare persoană. O femeie a raportat recent o scădere semnificativă a durerii după ce a participat la un curs Access Bars: „Acum doi ani mi s-a spus că picioarele, mâinile și șoldurile mele aveau osteoartrită. Am avut foarte multă durere, am dormit prost și am înghițit multe analgezice, uneori până la 4 câteodată, de câteva ori pe zi. Pentru un șold nou, eram încă prea tânără, așa că deocamdată durerea zilnică a fost rezolvată cu antiinflamatoare și analgezice. Uneori nu eram sigură dacă știam că asta îmi doresc.

În noiembrie anul trecut, am început ședințele de Access Bars și am observat imediat după aceea că durerea era mai mică. Am simțit mai multă relaxare în pelvis și mai puține dureri radiante la picioare. Am învățat de la facilitatorul meu să spun că ,,am avut” osteoartrita, în loc să o „am”. După cea de-a doua ședință de Access Bars cu ea, am simțit și mai puțină durere și, după ședința de AccessFacelift cu ea în ianuarie, dintr-o dată am rămas fără durere! Nu mai am nevoie de analgezice și jubilez ! Pot să mă mișc din nou, să dorm profund și sunt fără durere! Acest lucru mă face atât de recunoscătoare și fericită.

Schimbă într-adevăr viața oamenilor și … ce altceva este posibil și ce se poate face mai mult? 
În fiecare zi auzim povești de acest gen de la sute de mii de oameni din întreaga lume.

Ceea ce va apărea pentru tine, va apărea pentru tine. Este alegerea ta, corpul tău, viața ta.