Legea atractiei – Metoda 369

„Dacă ai cunoaște secretul numerelor 3, 6 și 9, atunci ai avea cheia universului.” – Nikola Tesla

Legea atracției este un principiu simplu care vă ghidează cu privire la modul de a vă folosi mintea pentru a vă face visele o realitate. Conform acestui sistem filosofic, mintea este cea mai puternică și este posibil să vă folosiți capacitatea mentală pentru a manifesta orice doriți în existență. Oferă o serie de instrumente și tehnici pentru a vă ajuta să realizați acest lucru.

Una dintre cele mai rapide tehnici de manifestare oferite de legea atracției este metoda de manifestare 369.

Care este metoda de manifestare 369?

În forma sa de bază, metoda de manifestare 369 implică scrierea dorinței dvs. într-o anumită secvență – de 3 ori dimineața, de 6 ori după-amiază și de 9 ori noaptea. Acest ritual trebuie urmat timp de 45 de zile. Metoda de manifestare 369 a fost introdusă în aplicația de partajare video TikTok de către Karin Yee, un adept înfocat al legii atracției. Ea a infuzat regula de 17 secunde a lui Abraham Hicks în tehnica obișnuită pentru a forma una nouă. Acest lucru a câștigat popularitate instantaneu și a condus la o varietate de versiuni ale metodei, dintre care unele au devenit populare.

Care este legătura cu Tesla?

După cum spune citatul Tesla, renumitul fizician și inginer credea că numerele 3, 6 și 9 sunt speciale și au o mare semnificație în funcționarea Universului, care este încă un mister pentru omenire. El a susținut că, dacă putem înțelege semnificația și importanța acestor numere, vom fi capabili să dezlegăm mecanismul mistic și enigmatic al Universului. Acest proces de gândire i-a determinat pe mulți să acorde numerele 3, 6 și 9 cu un giulgiu de divinitate. Și această natură divină a numerelor le-a făcut să se potrivească perfect tehnicii de manifestare.

Care este regula de 17 secunde a lui Abraham Hicks?

Regula de 17 secunde făcută celebră de antrenorul LOA Abraham Hicks spune că 17 secunde de gândire pură sunt punctul de aprindere pentru a atrage un alt gând de vibrații similare. Și, ai avea nevoie de 4 astfel de gânduri pure de vibrații egale pentru a porni procesul de manifestare. Adică 68 de secunde de gândire pură pentru a-ți face visele să devină realitate. Abraham Hicks explică faptul că până la 17 secunde, vibrațiile gândurilor noastre nu au prea multă putere de atracție. Odată ce depășesc pragul de 17 secunde, pot activa o vibrație potrivită. Cu cât te concentrezi mai mult pe un gând, cu atât vibrația este mai puternică.

Cum să urmați metoda de manifestare 369?

Versiunea simplă a metodei de manifestare 369 necesită să găsiți o afirmație care rezonează cu dvs. și cu dorința voastră. Trebuie să aplicați regula de 17 secunde în timp ce încadrați această afirmație. Adică, ar trebui să vă ia cel puțin 17 secunde pentru a o nota. Următorul pas implică notarea afirmației de 3 ori dimineața, de 6 ori după-amiază și de 9 ori noaptea. Ar trebui să continuați acest ritual timp de 45 de zile sau până când dorința voastră se materializează. Multe versiuni diferite ale acestei tehnici au devenit populare pe TikTok. Unul dintre ei nu vrea să scrieți afirmațiile. În schimb, vi se cere să vă concentrați asupra unei persoane dimineața, o intenție după-amiaza și un obiectiv noaptea. O altă versiune a metodei necesită alegerea a 3 afirmații, repetarea acestora de 6 ori în fiecare zi și concentrarea asupra obiectivului dvs. timp de 9 secunde. Trebuie să urmați acest proces timp de 21 de zile.

O altă versiune a metodei 369 presupune să vă scrieți afirmația de 3 ori, să vă scrieți intenția de 6 ori și să notați acțiunea pe care o doriți de 9 ori. Indiferent de ce alegeți să urmați, firul comun care le traversează pe toate este actul de a vă concentra asupra dorinței îndelung și greu.

Fă și nu trebuie să ai grijă atunci când alegi afirmația.

Alegerea decide dacă manifestarea dvs. va avea succes sau nu. Așa cum am spus mai devreme, trebuie să fie suficient de lung pentru a îndeplini regula de 17 secunde.

Afirmarea nu înseamnă doar să-ți afirmi dorința.

Ca și în formatul „Vreau …”. Acest lucru nu va funcționa. Ceea ce doriți ar trebui să formeze structura de bază a afirmării voastre. Trebuie să infuzi emoții asociate cu acesta pentru a-l aduce la viață. Adăugarea unei doze mari de recunoștință ar face-o completă și puternică. Cum ar fi „Sunt cu adevărat mândru și recunoscător pentru …” sau „Sunt recunoscător și plin de fericire și dragoste pentru …”. Motivul includerii emoțiilor și recunoștinței în afirmarea dvs. este simplu și logic. Încercați să faceți o conexiune cu Universul prin mintea voastră subconștientă. Acesta este limbajul care are sens și atrage mintea subconștientă.

Ca urmăritor pentru prima dată al acestei metode, este posibil să fiți un credincios plin de entuziasm pentru a încerca ceva nou care să vă atragă. Sau este posibil să fiți sceptici sau curioși și să încercați metoda doar pentru a vedea dacă va funcționa sau chiar pentru a dovedi că este greșită. Indiferent de grupul din care aparțineți, trebuie să vă amintiți că trebuie să începeți mic. Alegeți o dorință pe care doriți să o aveți, dar de care nu sunteți obsedați. Acest lucru va elimina presiunea și va permite Universului să-și lucreze magia fără intruziunea ta. Nu uitați că obsedarea asupra dorinței dvs. are efectul opus.

Aplicația de partajare video TikTok este plină de povești de succes despre metoda de manifestare 369. Având atât de multe versiuni diverse de alegere, metoda a prins imaginația TikTokers. Avantajul acestei metode de manifestare este simplitatea și ușurința de a o integra în viața de zi cu zi. Odată ce lucrați în rutina dvs., puteți folosi metoda 369 pentru a manifesta o dorință după alta.