Cum poți ATRAGE BANII cu ajutorul gândurilor?

Procesul prin care atragem banii spre noi poate fi unul incredibil de ușor.

Este vorba despre doi pași esențiali

  • Înțelegerea teoriei științifice
  • Aplicarea ei la propriile condiții de viață.

Ai observat cum unii oameni par să cadă mereu în picioare, în timp ce alții găsesc în fiecare zi / săptămână un nou motiv pentru a-și plânge de milă?

Ai observat că oamenii care au bani reușesc totdeauna să atragă din ce în ce mai mulți, în timp ce oamenii care au puțini par să primească din ce în ce mai puțini?

Ai observat că atunci când ești fericit ți se întâmplă și mai multe lucruri bune?

Toate acestea sunt exemple de cum funcționează Legea Atracției. Asemenea Legii Gravitației, legea Atracției este una dintre legile naturale ale Universului în care trăim, așa că nu avem nicio cale de a o evita. Ea spune că tot ceea ce se aseamănă se adună.

Astfel

– dacă ești morocănos, vei atrage și mai multe motive pentru a fi nemulțumit.

– dacă te bucuri la aflarea unei vești bune, vei avea parte de și mai multe vești bune.

– dacă te simți bogat și recunoscător pentru tot ceea ce ai, vei atrage și mai multe motive care să-ți amplifice sentimentul bogăției și al recunoștinței.

Vestea bună este că, după ce înțelegi cum funcționează Legea Atractiei, știi ce ai de făcut pentru a atrage cât mai multe lucruri bune în viața ta. Legea Atracției spune că fenomenele care se aseamănă se atrag între ele.

Când ai gânduri vesele și pline de recunoștință, vei atrage motive noi pentru care să fii vesel și recunoscător. Iar pentru a fi bogat, trebuie să te simți bogat.

Cu alte cuvinte, pentru a atrage mai multă bogăție în viață, trebuie să îți însușești vibrația unei persoane bogate.

În loc să te gândești cum vei atrage banii, de plidă câștigând la loterie, este mai înțelept să te concentrezi asupra asupra sentimentului de bogăție. Să simți bogăția în interiorul tău înseamnă să ai o stimă de sine bună și să conștientizezi că meriți să fii o persoană bogată.

Vrei să-ți însușești vibrația unei persoane bogate?

Participă la cursul despre bani “ Cum să faci mai mulți bani în 2023 “