ACCESS BARS®


Ai simtit vreodata ca esti pe pilot automat si ca viata merge inainte, iar tu nu reusesti deloc sa o prinzi din urma?

Ai simtit ca esti blocat la un anumit moment al vietii si ca nu reusesti sa treci peste pasul respectiv?

Daca da, atunci cu siguranta este momentul potrivit ca tu sa incepi sa constientizezi cat de mult valoreaza viata ta si cat de important este felul in care o tu iti percepi propria viata. Iar daca ceea ce iti doresti sunt schimbari, daca ceea ce vrei e sa poti fi cea mai buna versiune a ta, atunci tehnica Access Bars® este cea care te va ajuta cu siguranta in acest sens. Pentru toate clipele in care simti ca traiesti intr-o rutina pe care, de fapt, nu o vrei si pentru toate momentele in care simti ca ai nevoie de mai mult in viata ta, exista aceasta tehnica care te poate ajuta rapid. Cu ajutor profesionist si ghidat de o persoana specializata in aceasta tehnica vei reusi sa treci dincolo de limitele tale.

Ce este Access Bars®?

Access Bars® este o modalitate manuală de atingere delicată introdusă de Gary Douglas la începutul anilor 1990. Constă din 32 bare de energie care trec prin și în jurul capului. Aceste bare au legătură cu anumite „puncte de bars” și se corelează cu diferite zone și aspecte ale vieții. În timpul unei sesiuni de Access Bars®, un practician atinge ușor aceste puncte pentru a elibera încărcătura electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor care te-au limitat în zonele din viața ta corespunzătoare acestor puncte.

Astăzi Access Bars® se practică în peste 170 de țări din întreaga lume și e folosită ca un instrument potent și pragmatic în familie, la școală, în afaceri, de către atleți, gardieni din închisori, psihologi, artiști și de mulți alții.

Cum funcționează?

Imaginează-ți cum ar fi dacă cineva ar putea apăsa un buton și ar opri acea voce din capul tău care-ți spune că nu ești suficient de bun sau că nu poți realiza ceea ce visezi? Orice limitări pe care le creezi în viața ta sunt legate de gândurile, ideile, atitudinile, deciziile și convingerile tale. Prin apăsarea ușoară a punctelor de bars începi să cureți ceea ce este blocat și te împiedică să crezi că poți avea viața care ai știut întotdeauna că este posibilă.
Unul dintre elementele care îți schimbă viața și care se produce natural în timpul fiecărei sesiuni de Access Bars® este legat de a primi. Cât de des ne abandonăm, renunțăm la barierele noastre, pentru a-i permite unei alte persoane să ne dăruiască cu adevărat? A învăța să primești este cheia pentru a invita mai mult din ceea ce ceri în viața ta, Access Bars® facilitează primirea, altfel decât orice altă modalitate din acest realitate.

Access Bars® a ajutat mii de oameni să schimbe multe aspecte ale vieții lor. Oamenii raportează sănătate mai bună, ușurință cu somnul, scădere în greutate, sex și relații mai bune, dispariția anxietății, mai puțin stres și multe altele.

Beneficiile Access Bars®

 • O mai mare claritate mentală
 • Motivație
 • Creștere semnificativă a bucuriei și fericirii
 • Relaxare profundă
 • Insomnie
 • Anxietate și depresie
 • Control al sănătății și al greutății
 • Stres și senzație de copleșire
 • Migrene
 • Atacuri de panică
 • OCD (Obsessive-Compulsive Disorder – tulburare compulsiv obsesivă)

Descoperă Access Bars® prin videoclipuri

Există multe videoclipuri despre Access Bars® pe care le poți explora! Iată câteva cu care îți recomandăm să începi, fără a fi într-o ordine specială. Ce te atrage și îți incită curiozitatea? De asemenea, poți continua să accesezi canalul Access Consciousness Youtube channel. Sau afli mai multe despre canalul de transmisiuni directe Access TV pentru mai multe posibilități.

Videoclipurile noastre sunt subtitrate în mai multe limbi. Apasă pe setările din colțul din dreapta jos al videoclipului pentru a le activa și pentru a selecta o limbă!

Access Consciousness The Bars
Access Bars® pe scurt
Cercetare stiințifică Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin

Cercetare științifică limba română

Programează o sesiune Access Bars®

Învață Access Bars®

PRECIZARE: Nicio metodă sau tehnică de vindecare descrise în acest site web nu pot înlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile alternative şi meditaţia reprezintă instrumente suplimentare excelente, care ne ajută să obţinem un echilibru emoţional, mintal şi o stare generală bună. Terapiile alternative (denumite şi terapii complementare), pot fi practicate în paralel cu orice fel de tratament medical convenţional, deoarece aceste terapii ne ajută prin prisma abordării lor holistice în ceea ce priveşte armonia şi bună-starea noastră emoţionale şi psihosomatice. Cuvintele „vindecător”, precum şi „terapie/vindecare” sunt folosite respectând aceste principii şi sunt utilizate în sensul larg şi general al acestor expresii şi nu sunt folosite în aceleaşi contexte în care sunt utilizate în limbajul convenţional medical sau al psihologiei sau în contextul ştiinţelor medicale.