ACCESS FACELIFT™

De fiecare dată când te uiți la fața ta în oglindă și o judeci, celulele își amintesc și blochează acea judecată.
Access Facelift șterge memoria celulară a judecății și întinerește corpul și ființa! Odată ce eliberăm și eliminăm judecățile pe care le proiectăm la fața noastră în oglindă, corpul nostru are spațiul pentru a se regenera.

Access Facelift este o metodă minunată de a întineri faţa şi întregul corp, lasându-le relaxate, scoţând la suprafaţă frumuseţea interioară a fiecăruia.
Studii efectuate la nivel mondial au demonstrate că dacă se realizează Faceliftul Energetic Access Consciousness în mod succesiv, de cel puţin 20 de ori, efectele par a fi permanente.
Este un proces ce aduce mai multă relaxare, calm şi stabilitate în viaţă. Efectele de întinerire se înregistează atât în zona feței, cât și în întreg organismul.
Poate fi folosit la persoanele cu semipareze faciale, grăbeşte recuperarea post- operatorie, ajută la ameliorarea problemelor detiroidă.

Ce schimbări a adus Access Energetic Facelift în viaţa oamenilor?

  • Ameliorarea aspectului ridurilor şi liniilor fine
  • Îmbunătăţirea vederii
  • Fermitatea şi tonifierea muşchilor faciali şi a pielii în general
  • Vindecarea sau ameliorarea cicatricilor
  • Ten mai sănătos

Ce ți-ar putea crea un Facelift?

Access Facelift ™ este un mod minunat de a întineri și a inversa aspectul îmbătrânirii pe față și creează efecte similare pe tot corpul la nivel celular. Folosind energii de vindecare și atingere ușoară și liniștitoare pe față și gât, Access Facelift ™ funcționează cu celulele corpului pentru a restabili, netezi și strânge fără intervenții chirurgicale, injecții, sau medicamente.