THETA HEALING®

Theta Healing este o notiune familiara practicantilor, in vreme ce pentru foarte multe persoane este o necunoscuta totala. Ce este de fapt? Ei bine, Theta Healing este o forma de terapie pentru corp si minte, o metoda complementara sau alternativa de vindecare. Aceasta are ca si scop obtinerea bunastarii fizice, emotionale si spirituale. Nu este o religie – asa cum ar putea crede multi – si nici un inlocuitor al tratamentelor conventionale, ci numai un supliment al acestora. Singura legatura pe care Theta Healing o are cu religia este aceea ca foloseste procesele de meditatie, ceea ce poate fi similar rugaciunilor, si ca in cadrul acestora practicantii i se adreseaza tot lui Dumnezeu, cel care reprezinta Energia tuturor lucrurilor, Sursa si Creatorul lor. Scopul este acela de a obtine vindecare si transformare prin iubire.

Theta Healing este in fond o tehnica speciala si dinamica de meditatie, cu beneficii dovedite clinic la nivel psihologic si fiziologic, dealtfel certificata international. Oricine este dornic de o schimbare in bine a vietii sale si este deschis acesteia, se poate elibera de trecutul sau prin Theta Healing, ii poate da prezentului o alta forma si poate cladi viitorul asa cum si-l doreste.

Prin Theta Healing pot fi reprogramate gandurile nesanatoase si pot fi vindecate emotiile distructive. O persoana care permanent sustine cu convingere ca, de exemplu, nu va putea avea niciodata prosperitate financiara, chiar nu o va avea pentru ca insusi gandurile sale blocheaza o astfel de realizare. Acelasi lucru este valabil si in cazul imbolnavirilor. Cata vreme persoana suferinda se afunda in ”durerea” sa si se resemneaza pentru ca nu mai vede rezolvarea problemei sale, respectiv vindecarea, acest lucru nici nu se va intampla.

Ce poate face ThetaHealing® pentru tine?

Cu Theta Healing® se poate transforma orice zonă din viața ta:

 • Atingerea unui nivel superior de sănătate și stare de bine
 •   Vindecarea bolilor fizice și a disconfortului
 •   Rezolvarea traumelor și a blocajelor emoționale
 •   Eliberarea de frici și fobii
 •   Te eliberezi de obiceiuri dăunătoare și dependențe
 •   Creezi abundență și bogație
 •   Iți descoperi cariera ideală
 •   Dai frâu liber creativității
 •   Crește încrederea în sine și stima de sine
 •   Atingi libertatea personală
 •   Dezvolți relații armonioase și solide
 •   Manifestarea visurilor tale
 •   Iți atragi și iți menții un suflet pereche compatibil
 •   Iți dezvolți abilitățile psihice și intuitive
 •   Iți aprofundezi și întărești legătura spirituală
 •   Descătușezi Potențialul de Geniu

Dacă este ceva din viața ta, o zonă unde dorești să aduci schimbare, poți beneficia de Theta Healing®. Oricine are de câștigat într-un fel sau altul din fiecare sesiune de Theta Healing®, iar uneori beneficiile pot apărea în feluri sau moduri la care nici nu te aștepți.

Theta Healing® te ajută să iți recreezi viața exact așa cum dorești.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de Theta Healing® ?

Pe parcursul unei ședințe de Theta Healing®, practicantul va identifica ce convingeri cheie iți mențin blocajul de la nivelul fizic sau emoțional. Aceasta se va efectua intuitiv, dar și printr-un proces numit “săpare”. Săpatul este o tehnică folosită pentru a pătrunde în jos, pe nivelele de convingeri pentru a descoperi convingerea de bază sau cheie. Atunci când o credință cheie este transformată, convingerile aflate pe nivelele superioare se vor schimba automat – precum un castel din cărți de joc – eliberandu-te instantaneu de tiparele limitative, fără a trebui să se scoată la lumină traume din trecut.

Cât durează o ședință de Theta Healing® ?

Practicantul va determina dacă ai anumite convingeri prin testul muscular. Aceasta va arăta dacă o convingere a fost schimbată. Durata unei ședinte de Theta Healing® este de obicei între 60 și 90 minute, iar numarul de sesiuni depinde de tema pe care dorești să lucrezi.

Majoritatea problemelor se rezolva în una sau două ședințe, dar uneori poate dura mai mult.

Nu trebuie sa faci nimic pentru a pregăti ședința, în afară de a fi pregatit(ă) să renunți la ceea ce nu iți mai aduce beneficii pentru a crea viața pe care tu o alegi. Ajută mult dacă bei multă apă înainte de sesiune, asigurandu-te astfel că ești hidratat(ă), deoarece asta va ajuta la testarea musculară. Toate modificările se fac cu consimțământul clar al clientului – Theta Healing® funcționează numai cu consimțământul acordat clar. Afirmația “Da” semnifică faptul că ești conștient gata să accepți noua realitate.

Practicantul tău va crea un spațiu sigur în care tu iți poți explora orice zonă din viața ta unde dorești să faci schimbări. În plus față de îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, poți lucra la orice, de la a-ți găsi cel mai compatibil suflet pereche, la deblocarea creativității sau dezvoltarea afacerii. Posibilitățile sunt nelimitate!

Ședințele Theta Healing® pot fii făcute și prin telefon?

Sesiunile ThetaHealing® pot fi în persoană sau prin telefon / skype. Distanța nu este un factor. Depinde ce preferi. Avem certificate ThetaHealers® în întreaga lume și multe dintre ele sunt contactate prin telefon / skype.

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE

Link-uri utile :